Valkebobadet – en ideell förening!

Valkebobadet i Vikingstad är ett medlemsägt utomhusbad. Det drivs helt av föreningen och dess medlemmar genom ideellt arbete samt av anställd personal. Badet är viktigt för Vikingstad och omkringliggande orter. Valkebobadet erbjuder möjligheter till bad, simskola och motionssimning för alla åldrar. Det är mycket att göra inför och under badsäsongen. Därför är det viktigt att alla hjälps åt att driva badet. Tänk på att om man jobbar i styrelse eller i arbetsgrupper får man hyra badet efter stängningstid. Se info

Alla medlemmar badar kostnadsfritt på Valkebobadet!

OBS!
Medlemsregistreringen öppnar den 19 maj 2018.

Vad kostar det?

Säsongskort familj.
Fritt bad för familj (max 2 vuxna och 4 barn 3-19 år).
Pris under öppningshelgen samt bg-betalning 19-21/5: 850:-
Ordinarie pris: 950:–
Extra barn: 100:-/st

Badkort, enskilt.
Fritt bad för en person.
Pris: 400:–

Stödmedlem.
Stöd badet med möjlighet att deltaga och bada på medlemskvällar. 250:–

Är man inte medlem kan man naturligtvis köpa inträdesbiljett i kassan på Valkebobadet. Se priser här.

Gör så här
1. Fyll i namn och kontaktuppgifter.
2. Välj ett eller flera områden från listan nedan där ni kan tänka er att bidra med arbete inom föreningen, antingen under längre tid eller vid enstaka tillfällen.
3. Bekräfta att ni läst villkoren för medlemmar.
4. Ett medlemsnummer som är unikt för dig kommer att genereras. Medlemsnumret skickas även automatiskt i ett bekräftelsemail till den e-postadress du angivit.
5. Betala medlemsavgiften för valt medlemsalternativ i kassan på badet eller via bankgiro 5826-0548. Ange medlemsnumret vid bankgiro betalning samt vid uthämtning av kort i kassan.

OBS!
1. Det går inte att anmäla fler än 6 familjemedlemmar på en medlemsanmälan med detta formulär! Om familjen består av fler än 6 familjemedlemmar, skicka då ett mail till  Valkebobadet  och informera om detta, så löser vi det. Barn under 3 år går in gratis och behöver inte registreras (behöver inget kort).

 

2. För att få det lägre priset 850:- behöver betalning göras till bankgiro 5826-0548  senast den 21 maj eller betalas på plats under öppningshelgen. För bankgirobetalningar som görs from den 22 maj gäller ordinarie pris 950:-.

3. Medlemskort hämtas i kiosken (när badet har öppnat för säsongen). Om du betalat medlemskortet via bankgiro måste personalen i kassan kunna se att betalning kommit in för att du ska kunna hämta ut ditt kort.

4. Om man inte vill fylla i uppgifterna på nätet så kan man köpa medlemskort direkt i kiosken.
Kontaktuppgifter

Förnamn (obligatorisk)

Efternamn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Post-adress (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Namn på alla familjemedlemmar (ett namn per rad)

Välj typ av medlemskap: (obligatoriskt)Familjemedlemskap: (850:- 19-21/5, 950:- efter 21/5)Enskild medlem: (400:–)Stödmedlem: (250:–)

Medlemskort kan hämtas ut i kiosken vid ditt första besök för säsongen. Kom ihåg att ta med ditt medlemsnummer vid uthämtning av medlemskorten. Det är även bra att registrera och köpa medlemskort direkt i kiosken om man inte gjort en förregistering på webbsidan.

Vad förväntas av mig som medlem i Valkebobadet?
Som medlem är man "delägare" i badet och förväntas någon gång hjälpa till i föreningen och / eller vid de städ- och arbetstillfällen som sker under våren, sommaren och hösten. Information om städtillfällen och aktiviteter kommer att skickas ut till medlemmar under säsongen och finns även i kalendern på hemsidan.

Vad kan du tänka dig att hjälpa till med i föreningen? Kryssa i nedan. (Om man jobbar i styrelse eller i arbetsgrupper får man hyra badet efter stängningstid. Se info.)

Område:

Uppgifter:

Städdagar

Inför öppning och stängning av badet varje säsong så ska det städas, rengöras, förberedas, fyllas på eller tömmas, lagas, tas fram eller bäras undan. Det finns ett antal saker att göra.

Styrelsen

Delta i styrelsearbetet och hjälpa till att driva verksamheten så att vi får ett bättre bad i framtiden. Vi jobbar med att göra badet mer attraktivt samt enklare och billigare att driva.

Maskin/Pool

Hålla pumpar, filter och vattenrening igång. Underhåll av allt som finns i maskinrummet. Rengöring av bassängerna med de poolmaskiner vi har. Vi dammsuger poolerna flera gånger i veckan och behöver alltid någon mer som kan hjälpa till, hela sommaren eller bara vid några tillfällen.

Fastighet

Snickerier och målningsjobb samt enklare renovering. VVS och el-arbete i kiosk, omklädningsrum, bastu etc.

Gräsklippning/Grönområde

Se till att de stora grönytorna är välskötta och snygga. Vi använder den stora klipparen till detta. Skötsel av buskar, rabatter, träd och ogräs. Gräsklippning av de mindre ytorna med handgräsklippare.

Simskola

Ser till så att det finns en fungerande simskola varje sommar. Gör schema, tar emot anmälningar och ser till att det finns simmärken mm. Alternativt kan man delta som simlärare eller assistent.

Övriga uppgifter

Hjälpa till med något arrangemang som arrangera bakluckeloppis, grillkvällar, utomhusdisco mm. Valkebobadet och alla andra föreningar hjälper även till att arrangera tex Valborgsmässofirandet och Julgransplundring i Vikingstad. Då behövs det hjälp med att stå i entrén, sälja lotter, korv mm.

Medlemskap

Jag vill stå utanför allt medlemskap och kan därför tänka mig att betala mer för mina badkort i framtiden.

Viktigt att veta!

Man förbinder sig inte till något genom att kryssa i något område, men det hjälper oss att hitta lämpliga personer till olika uppgifter. Vi tvingar naturligtvis ingen att hjälpa till på badet. Alla har olika möjligheter att hjälpa till vid olika tillfällen, men om alla kan hjälpa till med något någon gång så blir det lättare för oss alla. Dessutom får vi ett bättre och trevligare bad.

Jag har läst ovanstående villkor. Jag godkänner också härmed att föreningen får spara personuppgifter i ett medlemsregister men inte sprida uppgifterna till tredje part

Skriv av tecknen i bilden nedan (förhindrar spam)

captcha