Valkebobadet – en ideell förening!

Som medlem har du en äganderätt till Valkebobadet och har en stor betydelse i hur den ideella föreningen fungerar.
Valkebobadet behöver sina medlemmar och framförallt deras engagemang till att driva verksamheten framåt.

Alla våra medlemmar har ett förmånligt pris på simskola och uthyrning av badet.

OBS!
Medlemsregistreringen öppnar den 17 maj 2020.

Vad kostar det att bli medlem?

Säsongskort familj.
Fritt bad för familj (max 2 vuxna och 4 barn 3-19 år).
Pris under öppningshelgerna 23-24/5,  30-31/5        800:-  Därefter ordinarie pris: 1000:-
Extra barn/ familj:                                                      100:-/st

Badkort, enskilt.
Fritt bad för en person.
Pris under öppningshelger:                                        325:–  Därefter ordinarie pris: 425:-

Stödmedlem.
Stöd badet med möjlighet att deltaga och bada på medlemskvällar.
Pris:                                                                             250:–

Är man inte medlem kan man naturligtvis köpa inträdesbiljett i kassan på Valkebobadet. Se priser här.

TIPS!

För att ta del av priserbjudandet under öppningshelgen, måste du att förtidsregistrera ditt medlemskap här på hemsidan (tidigast 17 maj). Uppge sedan ditt medlemsnummer i kassan när du betalar och hämtar ut dina badkort. Vid entrén kan du betala med kort, kontant eller swish.
Om du inte vill fylla i uppgifterna här på hemsidan kan man köpa medlemskort direkt i entrén på Valkebobadet dock då utan rabatt.

 

Bli Medlem / Förtidsregistering
Det går inte att anmäla fler än 6 familjemedlemmar i en medlemsregistrering med detta formulär! Om familjen består av fler än 6 familjemedlemmar, skicka då ett mail till  Valkebobadet  och informera om detta, så löser vi det. Barn under 3 år går in gratis och behöver inte registreras (behöver inget kort).

 
  Kontaktuppgifter

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Adress (obligatorisk)

  Post-adress (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Namn på alla familjemedlemmar (ett namn per rad)

  Välj typ av medlemskap: (obligatoriskt)FamiljemedlemskapEnskild medlemStödmedlem

  Vad förväntas av mig som medlem i Valkebobadet?
  Som medlem är man "delägare" i badet och förväntas någon gång hjälpa till i föreningen och / eller vid de städ- och arbetstillfällen som sker under våren, sommaren och hösten. Information om städtillfällen och aktiviteter kommer att skickas ut till medlemmar under säsongen och finns även i kalendern på hemsidan.

  Vad kan du tänka dig att hjälpa till med i föreningen? Kryssa i nedan. (Om man jobbar i styrelse eller i arbetsgrupper får man hyra badet efter stängningstid. Se info.)

  Område:

  Uppgifter:

  Städdagar

  Inför öppning och stängning av badet varje säsong så ska det städas, rengöras, förberedas, fyllas på eller tömmas, lagas, tas fram eller bäras undan. Det finns ett antal saker att göra.

  Styrelsen

  Delta i styrelsearbetet och hjälpa till att driva verksamheten så att vi får ett bättre bad i framtiden. Vi jobbar med att göra badet mer attraktivt samt enklare och billigare att driva.

  Maskin/Pool

  Hålla pumpar, filter och vattenrening igång. Underhåll av allt som finns i maskinrummet. Rengöring av bassängerna med de poolmaskiner vi har. Vi dammsuger poolerna flera gånger i veckan och behöver alltid någon mer som kan hjälpa till, hela sommaren eller bara vid några tillfällen.

  Fastighet

  Snickerier och målningsjobb samt enklare renovering. VVS och el-arbete i kiosk, omklädningsrum, bastu etc.

  Gräsklippning/Grönområde

  Se till att de stora grönytorna är välskötta och snygga. Vi använder den stora klipparen till detta. Skötsel av buskar, rabatter, träd och ogräs. Gräsklippning av de mindre ytorna med handgräsklippare.

  Simskola

  Ser till så att det finns en fungerande simskola varje sommar. Gör schema, tar emot anmälningar och ser till att det finns simmärken mm. Alternativt kan man delta som simlärare eller assistent.

  Övriga uppgifter

  Hjälpa till med något arrangemang som arrangera bakluckeloppis, grillkvällar, utomhusdisco mm. Valkebobadet och alla andra föreningar hjälper även till att arrangera tex Valborgsmässofirandet och Julgransplundring i Vikingstad. Då behövs det hjälp med att stå i entrén, sälja lotter, korv mm.

  Medlemskap

  Jag vill stå utanför allt medlemskap och kan därför tänka mig att betala mer för mina badkort i framtiden.

  Viktigt att veta!

  Man förbinder sig inte till något genom att kryssa i något område, men det hjälper oss att hitta lämpliga personer till olika uppgifter. Vi tvingar naturligtvis ingen att hjälpa till på badet. Alla har olika möjligheter att hjälpa till vid olika tillfällen, men om alla kan hjälpa till med något någon gång så blir det lättare för oss alla. Dessutom får vi ett bättre och trevligare bad.

  Jag har läst ovanstående villkor. Jag godkänner också härmed att föreningen får spara personuppgifter i ett medlemsregister men inte sprida uppgifterna till tredje part

  Skriv av tecknen i bilden nedan (förhindrar spam)

  captcha