Lyckad renovering av reningsanläggningen

9CB5BB2B-B69A-49C6-B412-9287739932A6_1_105_c.jpegRenoveringen av vattenreningsanläggningen som genomförts inför den här säsongen blev mycket lyckad. Under säsongen har allt har fungerat som det ska och det syns på vattnet att kvaliteten är bättre än tidigare! Före renoveringen kunde vi inte ha varmare vatten än omkring 24 grader för att vi fick problem med påväxt i bassängerna annars, i år har vi haft 26 grader och ingen antydan till påväxt!
Vi vill tacka Linköpings kommun för det helt avgörande ekonomiska bidraget till den nödvändiga renoveringen. Ett stort tack också till alla ideella krafter som gjort det möjligt att genomföra projektet. Även ett stort tack till alla partners som varit delaktiga i projektet och bidragit på olika sätt: Ahlsell, Allmänna El, Duvkullens Rör och VVS, GPA Flowsystems, Mitax, Ramirent, RGB, Strandbergs Stensättning, Swimtec, Valkebo rör, Vikinglyft, Vikingstad Åkeri och Vikingsten.