INSTÄLLT – Städdag 2/5 kl 9-13

Kära medlemmar!
Mot bakgrund av de starka rekommendationer som Region Östergötland idag presenterat har Valkebobadets styrelse inget annat val än att ställa in den planerade städdagen söndag 2 maj då vi inte kan uppmuntra att personer från olika hushåll samlas hos oss.
Personer ur styrelsen och andra funktionärer kommer dock att finnas på plats under söndagen och arbeta med olika förberedelser, och vi tar tacksamt emot erbjudanden från enskilda som kan åta sig att på ett självständigt sätt hjälpa till med t ex trimning av buskar och häckar, plockning av skräp och kvistar, ogräsrensning och lagning av nätstängsel. Arbetet kan utföras på valfri tid under den närmsta veckan, efter överenskommelse även inne på området.
Hör av er i DM på Facebook eller via e-post till styrelsen@valkebobadet.se.
Vi önskar alla en skön valborgshelg utan smittspridning!