Välkommen till badsäsongen 2021!

Stora bassängen är full med vatten men tom på människor. I förgrunden en stege, solen glittrar i vattnetDet har varit en tuff vinter och vår för oss alla på många sätt, men nu är sommaren här och Valkebobadet laddar för fullt inför årets badsäsong som tjuvstartar nu i helgen 22-23 maj. Väderprognosen för helgen ser inte så värst lovande ut, men vi vill önska både medlemmar och tillfälliga gäster varmt välkomna för ett premiärdopp!

Under vintern och våren har kiosken totalrenoverats invändigt för att förbättra personalens arbetsmiljö. Lekplatsen har byggts om. Det har städats i förråd och lokaler, och våra tekniska system har fått uppgraderingar av olika slag. Nu i början av sommaren har de två mindre bassängerna målats, vilket tyvärr innebär att de under öppningshelgen inte kommer att vara badbara.

Vi vill att det ska kännas tryggt att bada hos oss, och vi ber er därför tänka på att pandemin ännu inte är över. Ge varandra ordentligt med utrymme på våra gräsytor, i bassängerna och framför allt i köer till entré och kiosk. Vistas inte längre än nödvändigt i dusch- och omklädningsrum, och använd gärna uteduscharna! Bastun är tills vidare avstängd. Ta ansvar och visa hänsyn, det kommer att bli en fin sommar!

Valkebobadets styrelse