Kontantfritt på Valkebobadet

De senaste åren har andelen köp som görs med kontanter minskat betydligt och de allra flesta köp hos oss görs nu med kort eller Swish. Det här är en bra utveckling tycker vi, eftersom kontanthanteringen är något som medför både risker för vår personal och kostnader för föreningen. Ett kontantfritt bad förbättrar dessutom hygienen och gör betalningsprocessen snabbare. Valkebobadets styrelse har därför i år
beslutat att kiosk och entré ska vara kontantfria.

Du betalar enkelt med Swish, betal-/kreditkort eller Apple/Google/Samsung Pay. Betalar du kontaktlöst, med ”blipp”, behövs normalt ingen kod vid belopp under 400 kronor så du slipper röra vid terminalen!

PS: Eftersom vi vill att även våra yngsta besökare och personer som inte har något kort ska kunna bada och köpa glass hos oss kommer vi undantagsvis att kunna ta emot mindre summor kontant.