Valkebobadet – en ideell förening!

Som medlem har du en stor betydelse i hur den ideella föreningen fungerar. När du köper säsongskort på Valkebobadet genom detta formulär blir du automatiskt medlem under denna säsong och fram till nästa sommar.
Valkebobadet behöver sina medlemmar och framförallt deras engagemang till att driva verksamheten framåt.

Alla våra medlemmar har ett förmånligt pris på simskola.

Vad kostar det att bli medlem?

Säsongskort familj
Fritt bad för familj (max 2 vuxna och 4 barn 3-19 år som tillhör samma hushåll).
Pris under öppningshelgen (22-23/5)                      850:–  Därefter ordinarie pris: 1000:
Extra barn/ familj:                                                    100:–/st

Säsongskort enskilt
Fritt bad för en person.
Pris under öppningshelgen (22-23/5):                     350:–  Därefter ordinarie pris: 425:–

Stödmedlem
Stöd badet med möjlighet att deltaga och bada på medlemskvällar.
Pris:                                                                      250:–

Är man inte medlem kan man naturligtvis köpa inträdesbiljett i kassan på Valkebobadet. Se priser här.

Medlemskapet betalas i entrékassan när du hämtar ut dina badkort. Du kan betala med kort eller swish.

Observera att medlemsavgift ej räknas in i friskvårdsbidrag enligt Skatteverket och att Valkebobadet därför inte skriver särskilda kvitton i detta syfte.

TIPS!
För att ta del av öppningserbjudandet måste du förregistrera medlemskap här på hemsidan (möjligt fr. o. m. 8/5). Uppge sedan medlemsnummer i kassan när du betalar och hämtar ut dina badkort under öppningshelgen. Det är även möjligt att köpa medlemskort i entrén utan förregistrering, men då utan rabatt.

Bli Medlem / Förregistering
Det går inte att anmäla fler än 6 familjemedlemmar i en medlemsregistrering med detta formulär! Om familjen består av fler än 6 familjemedlemmar, skicka då ett mail till  Valkebobadet  och informera om detta, så löser vi det. Barn under 3 år går in gratis och behöver inte registreras (behöver inget kort).

OBS!
Bekräftelsemail skickas till angiven e-postadress när du registrerar din anmälan. Vänligen kontrollera din skräppost om du inte hittar meddelandet i din inkorg.
  Kontaktuppgifter

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Adress (obligatorisk)

  Post-adress (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Namn på alla familjemedlemmar (ett namn per rad)

  Välj typ av medlemskap: (obligatoriskt)FamiljemedlemskapEnskild medlemStödmedlem

  Vad förväntas av mig som medlem i Valkebobadet?
  Som medlem är man "delägare" i badet och förväntas någon gång hjälpa till i föreningen och / eller vid de städ- och arbetstillfällen som sker under våren, sommaren och hösten. Information om städtillfällen och aktiviteter kommer att skickas ut till medlemmar under säsongen och finns även i kalendern på hemsidan.

  Vad kan du tänka dig att hjälpa till med i föreningen? Kryssa i nedan.

  Område:

  Uppgifter:

  Städdagar

  Inför öppning och stängning av badet varje säsong så ska det städas, rengöras, förberedas, fyllas på eller tömmas, lagas, tas fram eller bäras undan. Det finns ett antal saker att göra.

  Styrelsen

  Delta i styrelsearbetet och hjälpa till att driva verksamheten så att vi får ett bättre bad i framtiden. Vi jobbar med att göra badet mer attraktivt samt enklare och billigare att driva.

  Maskin/Pool

  Hålla pumpar, filter och vattenrening igång. Underhåll av allt som finns i maskinrummet. Rengöring av bassängerna med de poolmaskiner vi har. Vi dammsuger poolerna flera gånger i veckan och behöver alltid någon mer som kan hjälpa till, hela sommaren eller bara vid några tillfällen.

  Fastighet

  Snickerier och målningsjobb samt enklare renovering. VVS och el-arbete i kiosk, omklädningsrum, bastu etc.

  Gräsklippning/Grönområde

  Se till att de stora grönytorna är välskötta och snygga. Vi använder den stora klipparen till detta. Skötsel av buskar, rabatter, träd och ogräs. Gräsklippning av de mindre ytorna med handgräsklippare.

  Simskola

  Ser till så att det finns en fungerande simskola varje sommar. Gör schema, tar emot anmälningar och ser till att det finns simmärken mm. Alternativt kan man delta som simlärare eller assistent.

  Övriga uppgifter

  Hjälpa till med något arrangemang som arrangera bakluckeloppis, grillkvällar, utomhusdisco mm. Valkebobadet och alla andra föreningar hjälper även till att arrangera tex Valborgsmässofirandet och Julgransplundring i Vikingstad. Då behövs det hjälp med att stå i entrén, sälja lotter, korv mm.

  Medlemskap

  Jag vill stå utanför allt medlemskap och kan därför tänka mig att betala mer för mina badkort i framtiden.

  Viktigt att veta!

  Man förbinder sig inte till något genom att kryssa i något område, men det hjälper oss att hitta lämpliga personer till olika uppgifter. Vi tvingar naturligtvis ingen att hjälpa till på badet. Alla har olika möjligheter att hjälpa till vid olika tillfällen, men om alla kan hjälpa till med något någon gång så blir det lättare för oss alla. Dessutom får vi ett bättre och trevligare bad.

  Jag har läst ovanstående villkor. Jag godkänner också härmed att föreningen får spara personuppgifter i ett medlemsregister men inte sprida uppgifterna till tredje part

  Skriv av tecknen i bilden nedan (förhindrar spam)

  captcha

  OBS!
  Bekräftelsemail skickas till angiven e-postadress när du registrerar din anmälan. Vänligen kontrollera din skräppost om du inte hittar meddelandet i din inkorg.